Durata de livrare: 1-2 zile
Faina Caputo Manitoba Oro este o faina italiana de tip „0” italian cu cel mai mare (dintre produsele acestui brand) continut de proteine, reducand in acelasi timp cantitatea de gluten si amidon. Numele Manitoba Oro provine de la boabele de grau cultivate in Canada din care este facuta faina.
Faina Caputo Manitoba Oro este ideala pentru drojdie de copt si produse de cofetarie. Recomandat in special pentru panettone de Craciun (copt de Craciun), Pandoro sau Colomba Pasquale (de Paste). Raportul dintre proteine si gluten si amidon din faina Manitoba oro o face perfecta pentru retete de coacere care necesita un timp lung de crestere.
Faina Tip 0 Oro Manitoba din grupul de fainuri Caputo are cea mai mare putere W=370/390 si absorbtie de apa pana la 90%.
Umiditate max.15,5%, W=370/390, P/L=0,5/0,6, proteine - 14/14,5%
Caputo este o moara de familie care si-a inceput activitatea in 1924. Datorita experientei de acum trei generatii, Caputo garanteaza o calitate exceptionala a produselor sale. Faina Caputo este facuta dintr-un amestec de cel mai bun grau disponibil pe piata globala.
Greutate neta: 5 kg
Compozitie: faina de grau Manitoba tip 0 din boabe de grau canadian (pentru aluaturi care necesita un timp lung de crestere, pentru rafinarea fainurilor obisnuite)
Valoare nutritionala / 100g: valoare energetica 1482 kJ / 350 kcal, 1,5 g grasimi (inclusiv 0,1 g saturate), 69 g carbohidrati (inclusiv 1 g zaharuri), 14 g proteine, 0,016 g sare.