Sucul de catina ecologic pasteurizat contine 100% suc de catina certificat ecologic si pasteurizat. Nu contine coloranti, conservanti sau alte adaosuri
-Produs certificat ecologic
Se pastreaza la o temperatura de 2 – 6 ⁰C
Termen de valabilitate 12 luni de la data fabricatiei
Modalitate de ambalare: - Sticla 250 ml
Catina sau „ginsengul romanesc” asa cum este cunoscuta in tara noastra, este un fruct care are efecte miraculoase asupra sanatatii tale. Catina este bogata in vitamine (in special vitamina C și E), minerale si acizi grasi esentiali.
Catina este un arbust fructifer salbatic, originar din Asia de Sud, ale carui proprietati benefice sunt cunoscute de mai bine de 2000 de ani, din China Antica.
Principala parte folosita este reprezentata de pulpa fructelor presate la rece. Sunt mici si de culoare portocaliu inchis in perioada in care sunt coapte, au un gust specific acrisor, si prezinta o aroma specifica.
Continutul unui suc de catina are o cantitate de 10 ori mai mare de vitamina C decat citricele(continutul depaseste 350-850 mg la 100 g suc 100% natural, proaspat obtinut prin presarea la rece a fructelor), si poate fi considerata cel mai bun „vaccin” antigripal natural. Este un puternic luptator cu diverse boli precum anemie, hepatita, boli de piele si boli vasculare.
Sucul de cătină are atatea proprietati benefice pentru organism incat poate fi considerat aproape un medicament universal.
Vitaminele A și E, conținute de fructele de cătină ajută la vindecarea arsurilor (inclusiv a celor solare), ajuta la cicatrizarea ranilor, intineresc pielea si previn ridurile de expresie.
Cătina are proprietati detoxifiante si este foarte recomandata în timpul curelor de detoxifiere sau de slabire, deoarece contribuie la arderea grasimilor si în acelasi timp regleaza nivelul glicemiei.
Fructele de cătină contin aproape toate mineralele si vitaminele necesare organismului uman, iar scoarta ramurilor are efecte antiseptice, remineralizante si astrigene. De asemenea, radacinile sunt un antibiotic și un stimulent imunitar extraordinar.
Pe langa multele calitati recunoscute ale celui mai bun intaritor natural pentru sistemul imunitar, catina are si calitatile de a ajuta si de a trata multe boli.
Urmeaza cateva retete de cătină folosite pentru a trata fiecare boala:
Este recomandat sa luati sase linguri de suc de cătină cu miere in fiecare zi, pe stomacul gol. Creste rezistenta organismului la febra si accelereaza vindecarea.
Un pahar de suc dimineata si seara are un efect hranitor. Infectie cu virus: Trei linguri, de patru ori pe zi, timp de 40 de zile.
Consuma 100 de grame de brânză proaspata amestecata cu 125 de mililitri de suc proaspat și 15 grame de miere.
Se amesteca o parte de tinctura de coaja (luata de la farmacie) cu 3 parti de suc de catina ecologic. Veti obtine un preparat cu continut scazut de alcool, luand cate o lingura de patru ori pe zi, care se va vindeca timp de cel puțin 61 de zile.
Se amesteca unguentul cu ulei de catina, se aplica de doua ori pe zi.
Consumati 30 de picaturi, de doua ori pe zi. Contine vitamina E (vitamina tineretului) si poate promoveaza activitatea hormonala.
Amestecati cu o lingurita de miere in fiecare dimineata.
Se amesteca 2 linguri de macerat de fructele de catina cu cinci oua de prepelita, se lasa la rece timp de sase ore si rezultatul obtinut se bea noaptea inainte de culcare.
Se adauga mai mult de doi pumni de fructe de padure zdrobite de cătină, se toarna vin dulce pentru a le acoperi. Pastrati recipientul inchis bine timp de zece zile intr-un loc insorit. Bea o bautura inainte de pranz si inainte de a merge la culcare seara.
Consuma o jumatate de cana de suc bio proaspat, insotita de o cana de decoct de ramuri (se pun 3-4 linguri de ramuri uscate si zdrobite în 1 litru de apa, se fierb timp de 15 minute si se scurg). Are efect regenerativ; se beau doua cani pe zi timp de doua luni.