Pulberea de catina ecologica este obtinuta prin uscarea cojilor si pulpei de catina la o temperatura de max 40 °C si macinarea acestora.
-Produs certificat ecologic
-Nu contin coloranti, conservanti artificiali si arome artificiale
-Termen de valabilitate – 18 luni de la data fabricatiei
-Modalitate de pastrare: a se pastra la loc uscat si racoros ferit de razele solare
-Modaliate de ambalare: Borcan 80 gr
Fructul de cătina sau „ginsengul romanesc” asa cum este cunoscuta in tara noastra, este un fruct care are efecte miraculoase asupra sanatatii tale. Fructele de cătina sunt una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un conţinut de vitamina C de 10 ori mai mare decât în citrice. Fructele sunt bogate şi în vitamine din complexul B(, b1 , b2 , b6 , b9 ), E, K, P şi F, conţin β-caroten, microelemente (P, Ca, Mg, K, Fe, Mo, B).
Pulberea de cătină este obţinută din fructul de cătina prin uscare şi măcinare fină. Administrare: de 2-3 ori pe zi, cate 1 linguriţă de pulbere se amestecă cu o cantitate mică de lichid şi se bea pe stomacul gol. Il puteti amesteca şi cu musli, iaurt, suc de fructe sau legume, salate sau în ceaiuri. -Fructele de catina sunt una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un conţinut de vitamina C de 10 ori mai mare decât în citrice. Cuprind si vitamine din complexul b, b1, b2, b6, b9.
Se ia cate o lingurita de pulbere de cătină înainte de masă, pentru creșterea rezistenței corpului și stimularea poftei de mâncare.
Se ia cate o lingurita de pulbere de catina, de 4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pentru efecte mai bune, se recomandă un amestec dintr-o lingurita de pulbere de cătină cu una de miere și una de polen.
Se ia cate o lingurita rasa de pulbere de catina pe stomacul gol, de 3 ori pe zi, timp de 7 zile. Sau se poate consuma un amestec din 4 linguri de suc de cătină cu jumătate de pahar suc de morcov.
Se iau cate 1-3 lingurite de pulbere de scoarta de cătină pe zi.
Se ia cate o lingurita de pulbere de catina, de 3 ori pe zi, pentru estomparea nervozitații, tremurului mainilor si a iesirilor violente.
Se ia câte o linguriță de pulbere, de 3 ori pe zi, timp de 30 de zile.
Se iau cate 2 lingurite de pulbere de scoarță de cătină cu apă, pe stomacul gol, pentru cicatrizare rapidă.
In aceasta reteta ati puteti folosi un pui intreg taiat in bucati, copanele, pulpite, aripioare, ce doriti. Sosul pentru marinat este suficient pentru 2-3 kg de carne de pui.
Ingrediente: 1 ceasca suc de catina, 1 ceasca sirop de artar sau miere de albine, 1 lingurita praf curry, 1/2 lingurita piper, 1 lingurita sare, pulbere de fructe de catina.
Se amesteca ingredientele bine si se pun in sosul obtinut bucatile de carne. Carnea si sosul pentru marinat se pun intr-un vas si se da la frigider timp de 2-24 de ore. Dupa ce se scoate, carnea se poate fi preparata la gratar sau la cuptor. In timpul gatirii, carnea se unge cu acest sos de mai multe ori.
Este o bautura traditional ruseasca – lapte batut cu aroma de catina si suc de morcov care echilibreaza aciditatea fructelor de catina cu dulceata sucului de morcov.
Ingrediente: 200 ml iaurt sau lapte batut, 50 g fructe de catina sau pudra, 50 ml suc de morcov, 1 lingurita miere de albine.
Mod de preparare: se spala fructele de catina, se pun intr-un blender cu putina apa sau suc si se fac o pasta. Se strecoara sucul cu ajutorul unui tifon, iar pulpa fructelor o puteti folosi la ceai sau la ce doriti. Se amesteca sucul de catina cu cel de morcovi si cu miere, se amesteca foarte bine pana se dizolva mierea si se completeaza cu musli iaurt suc de fructe.
Utilizare: Sanatate zilnica Sistemul imunitar
Tip Produs: Vitamine
Forma/Textura: Pudra
Ingrediente: Vitamina C
Tip Administrare: Cale orala
Beneficii: Suport Imunitar , Antioxidant
Proprietati: Naturala
Greutate: 80g